Skip to main content

Jongeren 12+

churchchillers

Hé jij daar!

Wat leuk dat je een kijkje neemt op onze site. Heb je zin om leeftijdgenoten te ontmoeten; kom dan een keer langs in de Jeugdkerk of op een Church Chillers avond. Daarnaast plannen we vaak ook nog andere activiteiten, bijvoorbeeld dit jaar hebben we al geslapen in de kerk en een BBQ gehad. 

Jeugdkerk

Eén keer in de maand is er tijdens de kerkdienst de tijd om elkaar te ontmoeten en bezig te zijn met je geloof en de bijbel. Deze dienst is steeds opgebouwd rondom een actueel thema waarbij er voor een mooie mix van serieus en een vrolijke noot wordt gezorgd. Ben je nieuwsgierig geworden kom dan een keertje meedoen. Je bent vanaf 9.45uur welkom in de kelder van de Grote Kerk, de dienst duurt van 10.00 tot 11.00 en tot 11.30 is er tijd voor gezellig samenzijn met wat lekkers.

Church Chillers

Eén keer in de maand is er op zaterdagavond Church Chillers. Wij willen je prikkelen om het christelijke geloof te ontdekken in jouw leven. Dit doen wij onder andere met uitdagende thema’s en (te) gekke spellen. De thema’s/ activiteiten zijn “easy going”, zodat jij je (niet)-kerkelijke vriend of vriendin gemakkelijk mee kunt nemen als jij dat leuk vindt.

Alle avonden starten in principe om 19.30 uur en eindigen rond 21.30 uur. Vanaf 19.15 uur ben je welkom in het pleinhuis bij de Grote Kerk.