Belangrijk nieuws

zaterdag, 18 november 2017 09:31

Op zondagavond 17 december aanstaande om 19.00 uur vindt er een Top2000-kerkdienst plaats in de Grote Kerk in Apeldoorn. De toegang is gratis.

Deze dienst haakt aan bij de traditionele Top 2000 van NPO Radio 2. Naast mooie filmpjes zal de muziek live gebracht worden door de band Major Seventh.
Voorganger is Dominee Fred Omvlee. Zie hier zijn promotiefilmpje: https://youtu.be/DVDvgPE8H0s
Deze Top2000-kerkdienst staat in het teken van SERIOUS REQUEST. Op maandag 18 december begint SERIOUS REQUEST in Apeldoorn en wij willen aan de vooravond vast geld ophalen voor het Glazen Huis. Stem mee en doneer! Welk nummer zou jij willen horen tijdens onze Top2000-kerkdienst? Stem nu op jouw favoriete top3 via de website: www.top2000kerkdienst.nl/apeldoorn 
Meer info: Allart Bosch,  

zaterdag, 28 oktober 2017 08:59

Er hebben zich al meer dan 100 zangers en zangeressen aangemeld voor de Christmas Carol Sing Along. Onder leiding van Helga van Cooten gaat dit gelegenheidskoor optreden op woensdagavond 20 december om 20.00 uur en 21.00 uur. Deze Sing Along is gekoppeld aan de actie voor Serious Request, waarmee we als kerken in actie komen door het wereldrecord Bijbellezen te gaan verbeteren. Dit concert mag je niet missen. Er wordt een vrijwillige bijdrage aan de bezoekers gevraagd, wat diezelfde avond, wanneer we om 24.00 uur het record hopen te breken, wordt aangeboden aan het glazen huis.

Dit alles vindt plaats in en om de Onze Lieve Vrouwekerk, Hoofdstraat 18.

Meer informatie: bij Petra Adriaansen, tel. 5762540, e-mail: .

zaterdag, 28 oktober 2017 08:52

Voor de Actie Serious Request willen we als kerken in actie komen door het wereldrecord Bijbellezen te gaan verbeteren. Op zaterdag 16 december gaan we om 10.00 uur van start. De bedoeling is om onafgebroken 110 uur uit de Bijbel lezen. Zo hopen we op woensdagavond 20 december om 24.00 uur een mooi bedrag bij elkaar te hebben gebracht voor Serious Request. Het is de bedoeling dat iedereen die meedoet minimaal 10 minuten leest en dat er per minuut lezen 1 euro wordt betaald. Hiervoor kun je sponsors verzamelen.

Vanaf 1 november is er de mogelijkheid om je in te schrijven en een tijdblok te reserveren. Dit kun je alleen doen, maar je kunt ook een heel blok reserveren bijvoorbeeld per gezin, wandelclub, schoolklas, sportteam, church chillers, kerkenraad enzovoort.

Om het record te breken hebben we 660 mensen nodig die 10 minuten gaan lezen. Daarom hierbij nogmaals de oproep: doen jullie mee!!

Schrijf zo snel mogelijk in, want nu kun je nog een gunstig tijdstip uitkiezen. Ga hiervoor naar de website: www.wereldrecordbijbellezen.nl. Lukt dat niet op, neem dan contact op met onderstaand telefoonnummer.

Dit alles vindt plaats in en om de Onze Lieve Vrouwekerk, Hoofdstraat 18.

Vrijwilligers hebben we ook veel nodig, informatie hierover is te vinden op dezelfde website.

Meer informatie: bij Petra Adriaansen, tel. 5762540, e-mail: .

We hopen dat er veel mensen enthousiast zijn om hieraan mee te doen!

Arjanne Aarts, Helga van Cooten en Petra Adriaansen

NIEUWS UIT DE GROTE KERK

Actueel Nieuws

Actueel Nieuws

  • Wereldrecord Bijbellezen voor Serious Request en:
  • Christmas Carol Sing Along

Lees verder

Kunst onder de toren

Kunst onder de toren

  • Tot 10 januari exposeert HansPeter Nagtegaal in de Grote Kerk en Trijny van Hekke in gebouw Irene.

Lees verder

Grote Kerk 125 jaar

Grote Kerk 125 jaar

  • De vervanging van de kroonluchters was een flinke klus, zie de foto's.

Lees verder