Belangrijk nieuws

dinsdag, 24 juli 2018 16:16

Van vrijdag 7 t/m zondag 9 september gaan de Grote Kerk Apeldoorn en de Open Hofkerk tijdens het Startweekend naar buiten en organiseren zij gezamenlijk de Grote Kerk Camping. 

Gemeenteleden van beide kerken, familie en vrienden zijn welkom om met hun tenten, caravans en campers neer te strijken op het veld en samen een fantastisch weekend te beleven. Maar ook als u geen kampeerder bent is er genoeg te beleven en bent u het hele weekend van harte welkom om langs te komen. Net als 2 jaar geleden zullen we ook nu het weekend afsluiten met een hagenpreek. Dit jaar zal de hagenpreek verzorgd worden door beide wijkpredikanten, ds. Bert Schüssler en ds. Loes Kraan. 

Meer informatie en aanmelden

 

maandag, 19 februari 2018 18:56

Sinds kort beschikt de PGA over een echte webshop. In deze webshop kunt u collectebonnen kopen en direct afrekenen met iDEAL.
U klikt aan welke collectebonnen u wilt kopen en hoeveel van welke soort (of soorten) en er wordt automatisch uitgerekend wat daarvan de totaalkosten zijn. Als u uw betaling via iDEAL hebt voltooid krijgt u automatisch een email met de bevestiging van uw bestelling en een factuur die u kunt bewaren voor uw administratie (bedrag is aftrekbaar voor de inkomsten belasting als : Gift )
U  kunt de webshop direct vinden onder: https://site.skgcollect.nl/292/pagina/2497/collectebonnen.html
Of via de website van de Protestantse gemeente Apeldoorn :
https://pkn-apeldoorn.nl/over-ons/collectebonnen-kopen/
De bestelde collectebonnen worden dan per post bij u thuisbezorgd.

zaterdag, 17 februari 2018 12:56

De Actie Kerkbalans 2018 loopt goed. Op 21 februari was er € 187.500 binnen, op precies hetzelfde moment een jaar geleden was dat ongeveer € 183.000. Dat stemt uw kerkrentmeesters hoopvol! We zullen u van de acuele stand op de hoogte houden!

 

NIEUWS UIT DE GROTE KERK

Actueel Nieuws

Actueel Nieuws

  • Informatie en aanmelden voor het Startweekend 7-9 september

Lees verder

Kunst onder de toren

Kunst onder de toren

  • Er zijn nieuwe exposities te zien van Doet Boersma en Idelette Metselaar in de Grote Kerk en gebouw Irene.

Lees verder

AVG

AVG

  • De Grote Kerk Apeldoorn en de AVG

Lees verder