Stel: U wilt samen naar de kerk, maar uw kinderen zijn nog te jong voor de kinderwoorddienst.

Geen probleem, want wij letten ook op de kleintjes! Voor kinderen tot 4 jaar is er tijdens de ochtenddienst een oppasdienst. Kinderen met een beperking, ouder dan 4 jaar, zijn bij ons ook van harte welkom!

Iedere zondagmorgen is er een volwassene met een tiener aanwezig om op uw kind(eren) te passen. Voor baby’s geldt dat we luiers verschonen, met ze rond lopen of op een speelkleed leggen, maar ze kunnen er ook slapen.

Voor de al wat oudere kinderen is er speelgoed aanwezig. Vaak wordt er gepuzzeld, gekleurd, gelezen, rijden de kinderen rond op een loop-auto of wandelen met de pop. Samen lezen we een (bijbel)verhaal, luisteren we graag naar muziek en zingen we met elkaar liedjes. De kinderen drinken oploslimonade en krijgen een koekje.

Uw kinderen zijn van harte welkom!

Daarnaast zijn we altijd op zoek naar nieuwe en enthousiaste medewerkers voor de oppasdienst. Ben je 12 jaar of ouder en wil je ons graag helpen, meld je dan aan.

kinderoppas 

Contactpersoon oppasdienst:
Marry Dekker
Hogeweg 12
7315 CG Apeldoorn
055-5788609
 

NIEUWS UIT DE GROTE KERK

Actueel Nieuws

Actueel Nieuws

  • Meld je aan voor het Muziekpodium zomerprogramma
  • Luister naar Kerkradio Apeldoorn
  • Open Hof eigen pagina op de website
  • De komende maanden is er op woensdagavond geen Avondgebed

Lees verder

Kunst onder de toren

Kunst onder de toren

  • Er zijn nieuwe exposities te zien van Stephan Peters, Henk Dam en van Greet Tamminga in de Grote Kerk en gebouw Irene.

Lees verder

Apeldoornse Rembrandt

Apeldoornse Rembrandt

  • Vanaf 29 juni te zien in de Grote Kerk

Lees verder