Voor alle kinderen tussen de 4-12 jaar oud, willen wij er zijn en hen een plek in de gemeente bieden. Zien we jou op één van de volgende activiteiten?

kinderwoorddienstKinderwoorddienst

Zit je in groep 1 t/m 8 van de basisschool? Dan ben jij elke zondag welkom bij de kinderwoorddienst. We starten samen met de ouders in de kerk. Tijdens de viering ga jij dan met alle andere kinderen naar jullie eigen viering. Jullie worden verdeeld in twee groepen (groep 1-4 en groep 5-8). In elke groep wordt een spannend verhaal uit de bijbel voorgelezen. Daarna wordt dit verhaal uitgelegd. We kunnen gaan tekenen, knutselen of we spelen een spel dat past bij het thema. Het is iedere keer weer een verrassing wat we met het verhaal gaan doen. Aan het einde van de dienst komen we weer met elkaar terug in de kerk.

Wil jij of je ouder(s) meer informatie dan kun je contact opnemen met:

Pamela de Koning

Schateiland

eiland

Zit jij op de basisschool? Dan ben je op de 4e zondag van de maand welkom op ons eiland. Hier staat elke keer de schatkist open en er komt een verrassing uit die past bij het thema van de zondag. 

Iedere keer staat er een verhaal uit de Bijbel centraal, steeds weer op een andere manier verteld of uitgebeeld. Daarna gaan we op een leuke manier met dat verhaal aan de slag. Dat kan zijn met een spel, een knutselwerk of een andere uitdagende activiteit.

Wil je een (niet)-kerkelijk vriendje of vriendinnetje meenemen? Dat kan altijd. Iedereen mag aanschuiven in het Pleinhuis op de parkeerplaats achter de Grote Kerk.

We vinden het leuk als je met ons op zoek gaat naar de schat op ons eiland. We beginnen om 10:00 en het pleinhuis is open vanaf 9:45. Rond 11:00 uur kunnen je ouders je weer op komen halen. Vragen? Mail dan naar