churchchillersDe Grote Kerk wil een plaats zijn waar jongeren zich gewaardeerd en thuis voelen. Daarom worden er verschillende activiteiten aangeboden voor en door de jeugd. Doe jij ook mee?

Jeugdkerk J4J

Zit je op het voortgezet onderwijs en wil je samen met leeftijdsgenoten meer verdieping vinden in je geloof? Kom dan naar de jeugdkerk J4J. Eén keer in de maand is er tijdens de kerkdienst de tijd om elkaar te ontmoeten en bezig te zijn met je geloof en de bijbel. Deze dienst is steeds opgebouwd rondom een actueel thema dat jou aanspreekt waarbij er voor een mooie mix van serieus en een vrolijke noot wordt gezorgd. We sluiten elke dienst af met wat lekkers en wat te drinken.

Ben je nieuwsgierig geworden kom een keertje meedoen. Je bent vanaf 9.45uur welkom in de kelder van de Grote Kerk, de dienst duurt van 10.00 tot 11.00 en tot 11.30 is er tijd voor gezellig samenzijn met wat lekkers.

Voor meer informatie mail naar:  

Church Chillers

De Church Chillers, leuk! Zit jij in groep 8 van de basisschool of op het voortgezet onderwijs kom dan gezellig naar de Church Chillers avonden. Wij willen je prikkelen om het christelijke geloof te ontdekken in jouw leven. Dit doen wij onder andere met uitdagende thema’s en (te) gekke spellen. De thema’s/ activiteiten zijn “easy going”, zodat jij je (niet)-kerkelijke vriend of vriendin gemakkelijk mee kunt nemen als jij dat leuk vindt.

Alle avonden starten in principe om 19.30 uur en eindigen rond 21.30 uur. Vanaf 19.15 uur ben je welkom in het pleinhuis bij de Grote Kerk.

Ga jij met ons mee op ontdekkingsreis? Zet de data alvast in je agenda of telefoon en kom ook! Chillen……joh……..

Groetjes, Aartje, Manfred en Myrthe

 Email: