churchchillers

 Hé jij daar!

Ben jij twee jaar corona ook zo zat? Binnenkort starten er weer hele leuke activiteiten. Of je nu voor corona altijd al naar Church Chillers kwam of het wordt je eerste keer…je bent van harte welkom! En je mag altijd iemand meenemen. De eerste activiteit is gelijk héél gaaf. 

Van 20 op 21 mei kan je slapen in de Grote Kerk. Vanaf 18:00 uur ben je welkom. Eerst samen patat eten en dan een spannend spel in en rond de Grote Kerk. Daarna film kijken en andere spellen en daarna…slapen. Zaterdagochtend ontbijten we met elkaar om 9:00 uur zodat je de rest van de dag tijd hebt voor andere dingen.

Spanning, ontspanning, leeftijdsgenoten ontmoeten en lekker eten. Kom je ook? En neem gerust een vriend of vriendin mee.

Heb je vragen of wil je je gelijk aanmelden, stuur dan een berichtje in de Church Chillers appgroep of mail naar [].

PS Je mag ook met één of twee activiteiten mee doen, dus als je niet liever niet blijft slapen, dan hoeft dat niet.

 

Church Chillers is voor iedereen vanaf groep 8. We hebben ook al wat andere leuke activiteiten gepland, zie het PROGRAMMA 2022

Jeugdkerk

Eén keer in de maand is er tijdens de kerkdienst de tijd om elkaar te ontmoeten en bezig te zijn met je geloof en de bijbel. Deze dienst is steeds opgebouwd rondom een actueel thema dat jou aanspreekt waarbij er voor een mooie mix van serieus en een vrolijke noot wordt gezorgd. Ben je nieuwsgierig geworden kom een keertje meedoen. Je bent vanaf 9.45uur welkom in de kelder van de Grote Kerk, de dienst duurt van 10.00 tot 11.00 en tot 11.30 is er tijd voor gezellig samenzijn met wat lekkers.

Church Chillers

Eén keer in de maand is er op zaterdagavond Church Chillers. Wij willen je prikkelen om het christelijke geloof te ontdekken in jouw leven. Dit doen wij onder andere met uitdagende thema’s en (te) gekke spellen. De thema’s/ activiteiten zijn “easy going”, zodat jij je (niet)-kerkelijke vriend of vriendin gemakkelijk mee kunt nemen als jij dat leuk vindt.

Alle avonden starten in principe om 19.30 uur en eindigen rond 21.30 uur. Vanaf 19.15 uur ben je welkom in het pleinhuis bij de Grote Kerk.