churchchillersDe Grote Kerk wil een plaats zijn waar jongeren zich gewaardeerd en thuis voelen. Daarom worden er verschillende activiteiten aangeboden voor en door de jeugd.

Ben jij 12 jaar of ouder? Dan ben je welkom op de volgende activiteiten:

Church Chillers
Zie hiervoor de Church Chillers pagina

Film- en kookavonden

Vanaf het nieuwe kerkseizoen starten we met een nieuwe activiteiten voor alle 12+ jongeren. Eén keer in de maand gaan we op zondagavond met elkaar een leuke film kijken in de kelder en één keer per twee maandag gaan we voorafgaand aan de film samen koken, eten en daarna film kijken.

Je bent van harte welkom op:

* 9 april 2017: Film 12+ avond (incl. koken en eten)

* 14 mei 2017: Film 12+ avond

* 18 juni 2017: Film 12+ avond (incl. koken en eten)

Activiteiten
Er zijn ideeën genoeg om er in het nieuwe kerkelijk jaar weer hard tegenaan te gaan en veel spetterende activiteiten te organiseren met ontmoetingen, lol en gezelligheid maar zeker ook voor serieuze gesprekken en bezinning! Activiteiten voor dit jaar zijn onder andere Slapen in de kerk, Schaatsen, Sirkelslag en natuurlijk de EO-jongerendag. Kijk voor alle activiteiten en data in de jaarkalender.

Vragen of ideeën:

Allart Bosch

Vacatures

Jij wordt gezocht!!! Voor de begeleiding van onze 12+-jeugd zoeken we enthousiaste mensen die het leuk vinden om activiteiten te organiseren of willen meedraaien met de Church Chillers avonden. Ben jij een enthousiast en gezellig persoon die goed kan omgaan met jongeren en iets wil betekenen voor jongeren binnen de gemeente? Durf jij de uitdaging aan om met jongeren in gesprek te gaan over het geloof en daarnaast ook enerverende activiteiten met ze te ondernemen? Dan ben jij de perfecte tienerleider! Om je op te geven of voor meer informatie kun je mailen naar Allart Bosch: .

NIEUWS UIT DE GROTE KERK

Actueel Nieuws

Actueel Nieuws

  • Informatie en aanmelden voor het Startweekend 7-9 september

Lees verder

Kunst onder de toren

Kunst onder de toren

  • Er zijn nieuwe exposities te zien van Doet Boersma en Idelette Metselaar in de Grote Kerk en gebouw Irene.

Lees verder

AVG

AVG

  • De Grote Kerk Apeldoorn en de AVG

Lees verder