Onder Taakgroep Pastoraat vallen:

Het 75+ team: 
De naam zegt het eigenlijk al. Dit team is er speciaal voor onze oudere gemeenteleden. Zij worden, net als voorheen, ongeveer 2 x per jaar bezocht door een pastorale medewerker. Pastorale medewerkers zijn vrijwilligers die elk een aantal gemeenteleden van 75 jaar en ouder bezoeken. Op dit moment zijn dat er 15, maar nieuwe enthousiaste mensen voor dit mooie werk zijn van harte welkom!

Contactpersoon:

Mevr. L. van Egmond
055-542 71 38
 

Pastoraal Team Ouderen:
Het P.T.O is een commissie onder de paraplu van het Pastoraat, met een link naar de Diaconie, bestaande uit drie personen die de Kerst- en Paasvieringen verzorgen voor alle wijkgemeenteleden van 75 jaar en ouder. Daarnaast verzorgen zij een voor- en najaarsbustocht. Deze bustochten zijn niet alleen voor de ouderen maar ook voor de overige gemeenteleden. Voor deze activiteiten krijgen de oudere gemeenteleden persoonlijk een schriftelijke uitnodiging. Rond voornoemde activiteiten wordt hier  informatie over gepubliceerd zoals in het GKN, op deze website en op de zondagse kerkbrief.

Contactpersoon:  

Mevr. J. Roggeband,
055-521 87 99

 

Nieuw ingekomenen:

Nieuw ingekomen gemeenteleden krijgen een brief met informatie over onze wijkgemeente met daarbij een nummer van het Grote Kerk Nieuws en de wijkgemeentegids. Deze brief wordt persoonlijk bij de nieuwe gemeenteleden bezorgd.

Het Pastoraat staat open voor IEDEREEN!

Dus onafhankelijk van leeftijden, omstandigheden enz. Heeft u iets te melden op pastoraal gebied, over bestaande zorg of wenst u bezoek, weet u van harte welkom bij dit centrale meldpunt. 

Voorzitter Pastoraat:

Mevr. T. Mous
055-301 55 36
 

NIEUWS UIT DE GROTE KERK

Actueel Nieuws

Actueel Nieuws

  • 23 november: Sinterkerstmarkt
  • 2 december: Stef Bos
  • Uitgelicht: Messiah van Händel

Lees verder

Kunst onder de toren

Kunst onder de toren

  • Er zijn nieuwe exposities te zien van Caroline Matser en Ans Nijenhuis in de Grote Kerk.

Lees verder