Voor wie toch in Gebouw Irene binnen wandelen of vergaderen of……… Met plezier kunnen we u vertellen dat in Gebouw Irene 2 nieuwe exposities hangen. Beide exposanten verlenen hun medewerking ondanks alle beperkingen. Met dank aan Katarina Jankowski (linker afbeelding) in de grote zaal en Gerda Dapper (rechter afbeelding) in de kleine zaal. Hun werk blijft tot 18 november hangen. Beiden wonen in Apeldoorn.

Katarina Jankowski vuur Gerda Dapper kolk bij Voorst 1  

Zo ook w.b. de kerk. Rob Weddepohl wilde heel graag zijn 6 grote doeken (1.50 m x 1.50 m) en een achttal kleine werken in de kerk exposeren ondanks de beperkingen. Zijn werk blijft tot 25 november hangen. Ook Rob woont in Apeldoorn.

robweddepohl

We hopen als kunstcommissie dat u op enig moment er een glimp van op kunt vangen. Ook kunt u uiteraard hun websites bezoeken of ons aanspreken.

Janneke van Strien / Tine Verhoeks 06 30255804

 

 
 

  

BEKIJK ONZE VERHUURMOGELIJKHEDEN

Concerten

Concerten

Met 230 plaatsen op 1,5 m afstand van elkaar is de Grote Kerk in Apeldoorn één van de ruimste accommodaties in haar soort.

Lees verder

Verhuur zalen

Verhuur zalen

Een samenkomst in de Grote Kerk wordt door de allure van het gebouw meegenomen en gaat het alledaagse als vanzelf overstijgen

Lees verder

Trouwen

Trouwen

Denk het u eens in…..langs de majestueuze Loolaan hoort u de kerkklokken van de Grote kerk luiden: er wordt getrouwd!

Lees verder