Kerkdienst 26 juli

Categorie
Gemeentelijke activiteiten
Datum
2020-07-26 10:00
Aantal beschikbare stoelen
100
Beschikbare stoelen
60

P1100470 1Gezamenlijke viering vanuit de Grote Kerk. i.s.m. de Goede Herderkerk en de Jachtlaankerk. Voorganger: ds. Bert Schüssler. Maximaal 100 aanwezigen - leden van de wijkgemeente Grote Kerk - kunnen de dienst in de Kerk bijwonen.

Aanmelden voor dienst via de groene knop 'Registreren':

  1. U vult de gegevens in. Onder andere het aantal personen en het e-mailadres. 
    Ouders met kinderen: Graag willen we vooraf weten welke aantallen we voor welke leeftijdsgroep aan kinderen kunnen verwachten in de Kinderoppas en Kinderwoorddienst. We willen u verzoeken bij 'telefoonnummer' het mobiel nummer in te vullen waarop u tijdens de dienst eventueel bereikbaar bent.

  2. Na registratie ontvangt u een e-mail ter bevestiging. 

  3. Vrijdagavond voorafgaand aan de dienst sturen we u nog een e-mail. Hierin wordt u nader geïnformeerd over de gang van zaken bij het betreden van de kerk en tijdens/na de dienst conform het Protocol Kerkdiensten dat ivm Corona is opgesteld. Het is niet noodzakelijk het Protocol zelf door te nemen.

 De aanmelding sluit automatisch wanneer het maximum aantal gehaald is.

Via Internet is de dienst live te volgen of terug te kijken, de link vindt u elders op de website. Met de digitale liturgie kunt u meelezen (in het weekend van de dienst beschikbaar).

Meeluisteren? kerkomroep.nl (kerkomroep Grote Kerk)
Komt u er niet uit, dan kan de instructie helpen.
Het kan zijn, dat de kerkomroep niet goed werkt door overbelasting.

Kerkradio Apeldoorn zal de dienst ook uitzenden. De uitzending is te beluisteren op 87,6 MHz op een gewone FM radio en op kanaal 915 van Ziggo. Voor meer informatie: kerkradioapeldoorn.nl 

Reageren op de dienst, of contact houden? Volg ons dan op Facebook!

Heeft u hulp nodig of behoefte aan contact, dan kunt u de Corona Hulplijn bellen.

 
 

Alle datums

  • 2020-07-26 10:00