NIEUWS UIT DE GROTE KERK

Kerkdienst 10:00 uur

Kerkdienst 10:00 uur

  • Live op Youtube te volgen
  •  
  • Kijk een dienst terug

Kijk hier

Kunst onder de Toren

Kunst onder de Toren

 
  • In de Grote Kerk: Marieke Jellema
  • In gebouw Irene: Martine Venis
  •  

Kijk hier

Douwe Bob

Categorie
Concerten
Datum
3-12-2022 20:30

douwebobRusten is niks voor deze wandelende collectie tegenstellingen. Daarvoor is Douwe Bob te veel lefgozer, cocktailshaker, womanizer, bohemien, romanticus, melancholicus, feestbeest, dichter, rock-’n-roller, charmeur, nachtbraker, schipper, pokeraar, stijlicoon, stadsjongen en natuurmens… en dat allemaal verenigd in één persoon.

Op zijn nieuwste album Born To Win, Born To Lose komt het allemaal terug, verpakt in een grote variatie aan rootsy Americana songs, geproduceerd door Daniël Lohues. Een plaat over troost, liefde, vriendschap, verlies en dood, over het leven zelf. Er valt veel te vieren en te genieten, maar aan verlies en verdriet ontkomt niemand. Accepteer het, laat het los, dát is de troostrijke boodschap van Born To Win, Born To Lose, een album dat een schouder wil zijn in onzekere tijden.

Douwe Bob won De Beste Singer-songwriter van Nederland, vertegenwoordigde Nederland op het Eurovisiesongfestival en werd drie keer onderscheiden met een Edison.

Voorprogramma: Sabien

”Singer/songwriter Sabien (1997) weet met haar heldere stem en akoestisch gitaar harten te raken. Op 13-jarige leeftijd is Sabien begonnen met het spelen van gitaar, wat later ging zij daarbij zingen en al snel volgde het schrijven van eigen liedjes. Sabien haalt inspiratie uit de sound en teksten van artiesten als Taylor Swift en Kacey Musgraves (Nashville), haar stijl wordt daarom vaak omschreven als Pop/Americana. Tegenwoordig studeert Sabien aan het Conservatorium van Utrecht. Haar nieuwe single ‘Saturday Evening’ verschijnt vrijdag 11 november, deze zal zij akoestisch ten gehore brengen op 3 december in de Grote kerk Apeldoorn.”

Tickets:
Normaal € 25,50
Vriend € 23,50

Bestellen

 
 

Alle datums

  • 3-12-2022 20:30

Powered by iCagenda