Concert Nederland feliciteert Israël

Categorie
Concerten
Datum
2018-05-10 19:30

Logo 70jaarOp Hemelvaartsdag vindt er een groots felicitatieconcert plaats in de Grote Kerk van Apeldoorn, waar we Israël feliciteren met haar zeventigste verjaardag! Met prachtige Israëlische muziek, heerlijke samenzang en veel onderlinge verbondenheid.

Jong en oud zijn van harte welkom! Het belooft een muzikale en feestelijke bijeenkomst te worden, met medewerking van het Holland-Koor, het Hineni Symfonie Orkest, Carla Leurs (viool), Ronald IJmker (orgel), Jan Lenselink (vleugel) en Noortje van Middelkoop (panfluit). De muzikale leiding is in handen van Jan Quintus Zwart en de meditatie zal worden verzorgd door Ds. Kees van Velzen.
Een cadeau voor Israël
In aanloop naar deze grootse gebeurtenis zal er een landelijke campagne plaatsvinden om geld in te zamelen voor kansarme kinderen in Israël (Feuerstein-project).

Uitgebreide informatie over het programma, de sprekers én het project in Israël en ook de mogelijk een plaats te reserveren (€ 10,- p.p.) en om een donatie te doen voor het project, vindt u hier.

Nederland feliciteert Israël is een gezamenlijk initiatief van het Holland-Koor, Family7 en Christenen voor Israël en zij hopen op groot enthousiasme voor dit fantastische feest op donderdag 10 mei, waar we Israël van harte zullen feliciteren met haar zeventigste verjaardag!

 
 

Alle datums

  • 2018-05-10 19:30

NIEUWS UIT DE GROTE KERK

Actueel Nieuws

Actueel Nieuws

  • Paasdienst TV-uitzending door EO
  • Kerkbalans
  • Collectebonnen via Webshop PKN

Lees verder

Kunst onder de toren

Kunst onder de toren

  • Er zijn nieuwe exposities te zien van Chiel Bruin en Ton van Kooten in de Grote Kerk en gebouw Irene.

Lees verder

Vacatures

Vacatures

  • Kerkelijk werker (o,2 FTE)
  • Jeugdwerker (0,2 FTE)

Lees verder