Nieuwjaarsconcert Veluws college Walterbosch

Categorie
Concerten
Datum
2018-01-12 00:00

“Make my Day”

Er is al veel gerepeteerd door het koor van Veluws College Walterbosch. De deelnemende leerlingen, zo’n ruim 250, uit zowel onderbouw als bovenbouw zullen in diverse samenstellingen het nieuwjaarsconcert verzorgen. De Grote Kerk is een prachtige plek hiervoor en mede door de ambiance belooft het een chique maar ook sprankelend en feestelijk concert te worden. De muzieksectie, bestaande uit Eveline Bloemendaal en Rutger Kupers beleven veel plezier aan de voorbereidingen voor dit prachtige evenement. De docenten Mariël Engels en Bas van Haeften zullen gastvrouw en –heer zijn van deze avond.
Zowel lichte muziek als klassieke muziek zal op deze avond klinken.
Enkele voorbeelden: het prachtige stuk "Oblivion" voor piano en klarinet, het koorstuk "Africa" van Toto en " Liefde van later" .
Er is uitdrukkelijk rekening gehouden met de akoestiek van dit gebouw en de verzorging van licht en geluid wordt gedaan door de mensen Kugel.
Uiteraard zullen de verrassende elementen niet ontbreken. U bent van harte welkom om ook van het nieuwjaarsconcert te komen genieten. Broertjes, zusjes, opa’s en oma’s en alle andere geïnteresseerden, wees van harte welkom! Wij hopen dat het een start zal zijn tot wederom een schitterend nieuw jaar vol muziek en warmte.

Kaarten a €5,00 voor het nieuwjaarsconcert zijn te koop bij de receptie van het Veluws College Walterbosch . Waltersingel 130. En eventueel aan de deur.
Aanvang 20.00 - verwachte eindtijd 21.30
Deuren open vanaf 19.30.
Vanwege de drukte wordt aangeraden zoveel mogelijk met de fiets te komen.

 
 

Alle datums

  • 2018-01-12 00:00

NIEUWS UIT DE GROTE KERK

Actueel Nieuws

Actueel Nieuws

  • Top 2000 Kerkdienst
  • Wereldrecord Bijbellezen voor Serious Request en:
  • Christmas Carol Sing Along

Lees verder

Kunst onder de toren

Kunst onder de toren

  • Tot 28 februari exposeert Aly Dekker-Stolte in de Grote Kerk en Sjaan Dijkman en Bert Hunink in gebouw Irene.

Lees verder

Jaarwisseling

Jaarwisseling

  • De poort van het jaar

Lees verder