Apeldoorn Got Talent

Categorie
Concerten
Datum
2017-12-11 19:00

De KlupVier zorgorganisaties hebben de krachten gebundeld, want hoe mooi is het dat we dit Apeldoorn breed doen! Op maandagavond 11 december organiseren Atlant, Zorggroep Apeldoorn en De Klup Apeldoorn Got Talent in de Grote Kerk in Apeldoorn! Een avond vol optredens met onder andere: breakdance, muziek en zang, dans, poëzie, koor en een special act!

Zang, dans, muziek, toneel of een gedicht. Als je ouder wordt, zorgbehoevend bent of een beperking hebt, wil het nog niet zeggen dat je niet iets met je talent wilt of kunt doen. Vanuit die gedachte kwam het idee om een talentenshow te organiseren, om zo mensen een podium te geven. En om mensen te stimuleren om hun talent in te zetten en te delen met anderen.
De volksdansgroep van De Klup is al druk aan het oefenen voor Apeldoorn Got Talent! Kom jij ze ook aanmoedigen op maandag 11 december? En steun met je kaartje gelijk Serious Request!

Dit jaar staat 3FM Serious Request met Het Glazen Huis in Apeldoorn. Het zet iedereen aan het denken om op een mooie manier geld in te zamelen voor het goede doel van dit jaar: Gezinshereniging. Atlant, Zorggroep Apeldoorn en De Klup hebben de handen ineen geslagen en organiseren Apeldoorn Got Talent. De opbrengst van de kaartverkoop gaat naar 3FM Serious Request! We hopen natuurlijk op heel veel bezoekers, zodat we veel geld in kunnen zamelen voor het goede doel, maar vooral natuurlijk om onze deelnemers aan te moedigen!

Meer info en kaartverkoop op de website van Orpheus. De kaarten zijn € 15,- (€ 7,50 voor bewoners en cliënten van de zorgorganisaties).

 
 

Alle datums

  • 2017-12-11 19:00

NIEUWS UIT DE GROTE KERK

Actueel Nieuws

Actueel Nieuws

  • Wereldrecord Bijbellezen voor Serious Request en:
  • Christmas Carol Sing Along

Lees verder

Kunst onder de toren

Kunst onder de toren

  • Tot 10 januari exposeert HansPeter Nagtegaal in de Grote Kerk en Trijny van Hekke in gebouw Irene.

Lees verder

Grote Kerk 125 jaar

Grote Kerk 125 jaar

  • De vervanging van de kroonluchters was een flinke klus, zie de foto's.

Lees verder