Grote Kerk Apeldoorn

 GIFTEN

Giften voor de Grote Kerk kunt u overmaken naar:

NL28 INGB 0000 417780 ten name van WIJKKAS PROT GEM GROTE KERK

 

 

 Logo GK klein               COLLLECTES                   Foto Tetzel

De afgelopen maanden heeft u voor de collecte uw geld over kunnen maken op een bankrekening van de diaconie al of niet met behulp van een daaraan gekoppelde QR code. Omdat 7 kerken in Apeldoorn allemaal gebruik maakten van deze mogelijkheid, was het buitengewoon veel werk alle bijdragen weer te splitsen. Daarom verandert de situatie vanaf 1 februari.

Er zijn vanaf 1 februari 3 mogelijkheden om uw collectegeld aan uw kerk te geven.

  • Overmaken via uw bankrekening

U maakt gewoon uw bijdrage over naar rekening NL87INGB 0008 8540 69. Dit nummer is speciaal geopend voor collectes. Wij verdelen uw bijdrage tussen diaconie/kerk/wijkkas volgens de wonderlijke traditionele verdeling 42/31/27. 
Wilt u een andere verdeling, gebruik dan de app of het gifformulier (zie hieronder)

  • Overmaken via een giftenformulier en iDEAL

U kunt betalen met iDEAL via een apart giftenformulier voor de Grote Kerk bij de Stichting Kerkelijk Geldbeheer (SKG).  Ga naar het formulier via deze link: https://site.skgcollect.nl/292/gift/formulier.html?id=7418 of scan de QR code met uw smartphone QR scanner (NIET met uw bank-app). Kies voor browse website. U wordt dan automatisch doorgeleid naar SKGcollect. Vul het giftenformulier in, u komt vanzelf bij IDEAL. De meeste vragen hoeft u niet in te vullen. Het is nog wat onoverzichtelijk; er wordt gewerkt aan een beter formulier.

  • Overmaken via de APPostel app.

U kunt de app downloaden via de Google-Play-Store of de Apple-store. Soms is de app niet te vinden, vind ‘m dan bij www.skgcollect.nl (menu -> naar appostel-> scrol naar beneden voor link naar app). U registreert een aantal gegevens zoals de kerk waaraan u wilt doneren (Protestantse Gemeente Apeldoorn), uw e-mail adres, een wachtwoord en u kunt koppelen met uw bankrekening. Dat kost allemaal wel wat moeite, maar de verlossing is nabij: doneren gaat in het vervolg wél heel simpel: U kiest uw doelen en doneert.

Wilt u nog meer informatie? Vraag Henk Schutte 06 40 50 23 87 of

   

Link naar skg       LET OP: WIJZIGINGEN. LEES EERST GOED BOVENSTAANDE INSTRUCTIES