Vakantiegeld samen delen - actie tot en met 3 juni

vakantiegeldHet lijken soms twee gescheiden werelden: de mensen die het financieel goed hebben en de mensen die leven van heel weinig. De actie Vakantiegeld Same Delen die gedragen wordt door 30 kerken, verbindt beide groepen: we geloven in samen delen. Vorig jaar werden we in coronatijd verrast door een record aan giften (125.000 euro) en aanvragen (ongeveer 700). Dat was hartverwarmend. Dit jaar is de verwachting dat er nog weer meer aanvragen komen. We hopen dan ook dat de giften mee blijven stijgen!

 

vakantiegeldsamendelentot3juni

Helpt u mee de actie te laten slagen, door te delen van uw vakantiegeld, of een aanvraag te doen om een bijdrage te ontvangen? Alle informatie leest u op www.vakantiegeldsamendelenapeldoorn.nl

Giften kunnen worden overgemaakt op rekeningnummer: NL 69 RABO 037 37 40 298 t.n.v. de Diaconie Protestantse Gemeente Apeldoorn (PKN) o.v.v. Vakantiegeld Samen Delen. Uw gift is aftrekbaar voor de belasting. 100% van de giften komt ten goede aan de actie.

“Ik wist niet dat er nog mensen waren, die zomaar iets geven voor een ander” zei een alleenstaande vrouw vorig jaar, met tranen in de ogen. Door de gift van Vakantiegeld Samen Delen kon ze haar zus bezoeken in het westen van het land. Daar was ze al jaren niet geweest, maar nu kon ze een treinkaartje wel betalen.

Laatst aangepast op maandag, 10 mei 2021 19:29

BEKIJK ONZE VERHUURMOGELIJKHEDEN

Concerten

Concerten

Met 230 plaatsen op 1,5 m afstand van elkaar is de Grote Kerk in Apeldoorn één van de ruimste accommodaties in haar soort.

Lees verder

Verhuur zalen

Verhuur zalen

Een samenkomst in de Grote Kerk wordt door de allure van het gebouw meegenomen en gaat het alledaagse als vanzelf overstijgen

Lees verder

Trouwen

Trouwen

Denk het u eens in…..langs de majestueuze Loolaan hoort u de kerkklokken van de Grote kerk luiden: er wordt getrouwd!

Lees verder