Wijnactie t.b.v. Moldavië

Ondanks of beter gezegd juist door de Corona-pandemie houden we ook in 2020 onze wijnactie, waarvan de opbrengst volledig ten goede komt aan het Moldavië-project.

St GroteKerkWerkt geelEen project dat we gezamenlijk met de Goede Herderkerk inhoud geven. De wijnen proeven zal waarschijnlijk helaas niet mogelijk zijn, maar we hopen dat u door het lezen van onderstaande beschrijvingen graag uw bestelling plaatst. Er valt dit jaar echt wat te kiezen: twee rode en twee witte wijnen. Deze zijn samen met Slijterij Hamer geselecteerd. Zie hiervoor het bestelformulier.

We zijn uiteraard graag bereid om onze ervaringen met de vier wijnen met u te delen. Wij zien uw bestelling graag tegemoet! Indien u geen wijn wil bestellen, maar wel een gift wil doen voor Moldavië, dan kunt een bijdrage op onderstaand bankrekeningnummer overmaken. Dit wordt uiteraard zeer gewaardeerd!

De Stichting Grote Kerk Werkt
KvK: 56577443
Bankrekeningnummer: NL72 RABO 0175 4711 77
e-mail:  

Namens de Werkgroep Moldavië, Henk Adriaansen

BEKIJK ONZE VERHUURMOGELIJKHEDEN

Concerten

Concerten

Met 230 plaatsen op 1,5 m afstand van elkaar is de Grote Kerk in Apeldoorn één van de ruimste accommodaties in haar soort.

Lees verder

Verhuur zalen

Verhuur zalen

Een samenkomst in de Grote Kerk wordt door de allure van het gebouw meegenomen en gaat het alledaagse als vanzelf overstijgen

Lees verder

Trouwen

Trouwen

Denk het u eens in…..langs de majestueuze Loolaan hoort u de kerkklokken van de Grote kerk luiden: er wordt getrouwd!

Lees verder