Terugblik Kunst in Vrijheid

Met veel respect danken wij alle bezoekers en suppoosten van de Open Kerk zomer 2020. Tijdens de 11 zaterdagen konden we met alle RIVM voorzorgsmaatregelen 1330 bezoekers ontvangen. De combinatie Open Kerk met de expositie Kunst in Vrijheid en regelmatig een orgelbespeling bleek een goede combinatie. 

 

Bert Loman MIB2481 DIG Canadese bevrijders in ApeldoornAan de expositie ‘Kunst in Vrijheid’ werkten 21 kunstenaars uit Apeldoorn mee:

Kees Blom, Mieke Diekmann, Bert Diks, Wilma Keller, Ton van Kooten, Dio Konijnenberg, Ingrid van der Krol, Nard Kwast, Anke Land, Bert Loman (van hem is het werk dat aan de rechterzijde is afgebeeld), Pieter Manintveld, Roel Ottow, Ferry Staverman, Stephan Peters ,Mirjam Tiggeloven, Milena Tlusta, Carel Velthoen, Menno Vos, Rob Weddepohl , Jolien Westerbroek, Gera Zoet

Aanrader: een impressie van de expositie is te bekijken op Youtube. Daar zijn ook de kunstenaars in persoon te zien met hun kunstwerken.

Ook vanaf deze plek een blijk van waardering voor de 21 meewerkende kunstenaars uit Apeldoorn. 

Op de foto's: echtpaar de Knegt (foto links), 1000ste bezoeker van de expositie, en echtpaar Broekhuijsen (foto rechts) de 1100ste bezoeker op 5 september.
Daaronder de 1200ste en 1300ste bezoekers op 12 september!

1000e 1100e
1200e 1300 ste

 

 

 

 
 

  

Laatst aangepast op donderdag, 17 september 2020 18:16

BEKIJK ONZE VERHUURMOGELIJKHEDEN

Concerten

Concerten

Met 230 plaatsen op 1,5 m afstand van elkaar is de Grote Kerk in Apeldoorn één van de ruimste accommodaties in haar soort.

Lees verder

Verhuur zalen

Verhuur zalen

Een samenkomst in de Grote Kerk wordt door de allure van het gebouw meegenomen en gaat het alledaagse als vanzelf overstijgen

Lees verder

Trouwen

Trouwen

Denk het u eens in…..langs de majestueuze Loolaan hoort u de kerkklokken van de Grote kerk luiden: er wordt getrouwd!

Lees verder