Vakantiegeld samen delen voor de 9e keer

In Apeldoorn groeit 6,7% van de kinderen op in armoede. Meer dan 7.000 inwoners leeft onder de armoedegrens. Oorzaken zijn verschillend: verlies van werk, werkenden met een laag inkomen, mensen een met een lichamelijke of psychische beperking, ouderen die geen of weinig pensioen hebben en mensen die door een stapeling aan gebeurtenissen in de schulden terecht zijn gekomen.

vakantiegeld

 De actie Vakantiegeld Samen Delen wil een verschil maken voor deze mensen. Als kerken geloven we in delen. In 2019 bracht de actie € 97.054,18 op. Dit bedrag kon in zijn geheel worden uitgedeeld aan 596 huishoudens, van wie de aanvraag voldeed aan de criteria van de actie. Dit jaar wordt de actie voor de 9e keer gehouden.

Vanaf half april is de website open voor aanvragen en is de folder beschikbaar. Vanaf die tijd kunnen aanvragen worden ingediend. Aanvragen en giften zijn welkom t/m 4 juni.

Giften kunnen worden overgemaakt op rekeningnummer NL69 RABO 037 37 40 298 t.n.v. de Diaconie Protestantse Gemeente Apeldoorn o.v.v. Vakantiegeld Samen Delen. Dit jaar kan ook geld gegeven worden via een QR-code. Dat maakt geven nog gemakkelijker! Gezien het feit dat steeds meer mensen een aanvraag indienen, hopen we dat de inkomsten ook een duidelijke stijging laten zien. Helpt u mee? Zie voor alle informatie de website: www.vakantiegeldsamendelenapeldoorn.nl of open het deelnameformulier.

qr

 

 

 

 

 

 

 

 

BEKIJK ONZE VERHUURMOGELIJKHEDEN

Concerten

Concerten

Met 1200 zitplaatsen is de Grote Kerk in Apeldoorn één van de grootste accommodaties in haar soort in Nederland.

Lees verder

Verhuur zalen

Verhuur zalen

Een samenkomst in de Grote Kerk wordt door de allure van het gebouw meegenomen en gaat het alledaagse als vanzelf overstijgen

Lees verder

Trouwen

Trouwen

Denk het u eens in…..langs de majestueuze Loolaan hoort u de kerkklokken van de Grote kerk luiden: er wordt getrouwd!

Lees verder