vrijdag, 08 mei 2020 07:56

Samen met de jongeren, die vorig jaar naar Moldavië zijn geweest, zijn we een actie gestart om binnenkort voedselpakketten bij de oud en jong in Baurci, Moldavië te laten bezorgen. 

woensdag, 06 mei 2020 20:07

Zondag 10 mei zullen we lied 541 zingen in de viering. Veertig jaren lopen door het hete zand. Als je het vast oefent, kun je het lekker meezingen!

donderdag, 16 april 2020 19:38

In Apeldoorn groeit 6,7% van de kinderen op in armoede. Meer dan 7.000 inwoners leeft onder de armoedegrens. Oorzaken zijn verschillend: verlies van werk, werkenden met een laag inkomen, mensen een met een lichamelijke of psychische beperking, ouderen die geen of weinig pensioen hebben en mensen die door een stapeling aan gebeurtenissen in de schulden terecht zijn gekomen.

donderdag, 26 maart 2020 19:46

Vanuit de Kerkenraad:

Woorden uit Psalm 31. Daar hebben we wat aan in deze onzekere tijden. Niets is meer gewoon of vanzelfsprekend. Ondanks de sociale onthouding, komen mensen dichter tot elkaar. Helpen elkaar, klappen voor elkaar, steunen elkaar, bidden voor elkaar.

BEKIJK ONZE VERHUURMOGELIJKHEDEN

Concerten

Concerten

Met 1200 zitplaatsen is de Grote Kerk in Apeldoorn één van de grootste accommodaties in haar soort in Nederland.

Lees verder

Verhuur zalen

Verhuur zalen

Een samenkomst in de Grote Kerk wordt door de allure van het gebouw meegenomen en gaat het alledaagse als vanzelf overstijgen

Lees verder

Trouwen

Trouwen

Denk het u eens in…..langs de majestueuze Loolaan hoort u de kerkklokken van de Grote kerk luiden: er wordt getrouwd!

Lees verder