NIEUWS UIT DE GROTE KERK

Kerkdienst zondag 10:00

Kerkdienst zondag 10:00

  • Komende zondag weer dienst in de Grote Kerk

Kijk hier

Kunst onder de Toren

Kunst onder de Toren

 
  • Kunst in de Kerk van Wim van der Meijden
  • Expositie in Irene van Roel Ottow
  •  

Kijk hier

Inzamelactie kleding en schoenen voor versterking basisonderwijs

Afbeelding SAM

Uw kleding geeft toekomst.

Op zaterdag 23 september a.s. kunt u in Apeldoorn kleding en schoenen inleveren bij de Bronkerk aan de Hoenderloseweg 10, de Julianakerk op de hoek van de Deventerstraat/Bloemheuvellaan en de Grote Kerk aan de Koninginnelaan 1.
De vrijwilligers zijn van 09.00 tot 11.00 uur aanwezig om de goederen in ontvangst te nemen. Uw donatie komt ten goede aan het onderwijsproject van Cordaid in Kamuli (Oeganda).

Onderwijs is de sleutel voor de ontwikkeling van een kind én van een samenleving Het krijgen van kwalitatief goed onderwijs is de beste manier om mensen uit extreme armoede te helpen.

Kinderen die onderwijs krijgen kunnen hun eigen leven, maar ook dat van hun kinderen, aanzienlijk verbeteren. Ze krijgen zicht op het creëren van een betere toekomst en te ontsnappen aan de armoedecirkel. Met uw donatie keren we het tij voor de toekomst van deze kinderen en kunnen we in Kamuli (Oeganda) kinderen kwalitatief goed onderwijs bieden.

Inzamelacties in uw regio zijn werkelijk onmisbaar. Mogen wij ook dit najaar weer op uw hulp rekenen?

Wat mag u allemaal inleveren? Om bovenstaande doelstelling te bereiken, mag u behalve uw donatie van kleding en schoenen ook speelgoed, knuffels en huishoudtextiel in de vorm van dekbedovertrekken (graag compleet met kussenslopen), lakens, handdoeken, theedoeken, vaatdoeken, washandjes en zakdoeken inleveren. Graag separaat van de kleding verpakt in een gesloten plastic zak. Onze vrijwilligers nemen geen gordijnen, vloerbedekking, tuinkussens en tafelkleden aan.

Aanvullende informatie
Wilt u meer informatie over het werk van Sam’s Kledingactie of wilt u misschien zelf als vrijwilliger aan de slag? Kijkt u dan eens op www.samskledingactie.nl of neem gerust contact met ons op!

Voor info:
Herman Koldenhof
Edisonlaan 143
7316JL Apeldoorn
055-5213767 / 06-57553519