NIEUWS UIT DE GROTE KERK

Kerkdienst 10:00 uur

Kerkdienst 10:00 uur

  • Live op Youtube te volgen
  •  
  • Kijk een dienst terug

Kijk hier

Kunst onder de Toren

Kunst onder de Toren

 
  • In de Grote Kerk: Marieke Jellema
  • In gebouw Irene: Martine Venis
  •  

Kijk hier

Sinterkerstmarkt

St GroteKerkWerkt geelGoede Herderkerk 26 november 2022 - van 10:00-15:00

Ook dit jaar weer de vertrouwde Sinterkerstmarkt in de Goede Herderkerk georganiseerd door de gezamenlijke werkgroepen van de Grote en de Goede Herderkerk.

gkw5In en om het kerkgebouw kunt u terecht bij allerlei marktkraampjes met o.a. overheerlijke oliebollen, wijnproeverij, mooi houtwerk, kerstkaarten, kaarsen en exclusief breiwerk. Dit jaar ook weer allemaal aanwezig. En iets nieuws! Dit jaar worden er voor het eerst rookworsten verkocht op de markt. De bekende boekenmarkt is als vanouds ook van de partij.

Wilt u er zeker van zijn dat u oliebollen kunt ophalen bij de Sinterkerstmarkt? Geef uw bestelling dan vast door. Dit kunt u doen door de intekenlijst in de kerk in te vullen of door een mail te sturen naar  10 oliebollen kosten € 8,50.

Daarnaast zijn we druk om een kunstenaar uit te nodigen voor de markt. En wij zijn ook nog op zoek naar een talentvolle dichter die op de markt een gedichtenservice wil bemensen om zo mensen te helpen bij hun sinterklaasgedichten.

De opbrengst van de Sinterkerstmarkt zal zijn voor het door ons gesteunde project in Moldavië. We steunen in dit armste land van Europa kwetsbare kinderen/jongeren. Door de hoogste inflatie van Europa, de coronacrisis en de oorlog in Oekraïne is de situatie nog schrijnender geworden voor veel gezinnen en daarom is de opbrengst nog harder nodig!

Laatst aangepast op zondag, 20 november 2022 09:48