Grote kerk

Wij zijn trots op onze kerk. Naast de wekelijke diensten op zondag om 10.00 uur zijn de Grote Kerk en de bijgebouwen voor vele doeleinden geschikt. Bekijk de mogelijkheden op deze website.

Wijkgemeente

De gemeente rond de Grote Kerk wil een pluriforme gemeenschap zijn, die staande in de wereld vanuit het evangelie van de opgestane Heer ruimte wil bieden aan de grote diversiteit van religieuze en levensbeschouwelijke opvattingen, die de samenleving rijk is.

Kunst en Concerten

De Grote Kerk, een bezoek waard. Bezichtiging is mogelijk in de zomer. En altijd wisselende kunst exposities. De akoestiek komt tot zijn recht tijdens concerten. 

 

NIEUWS UIT DE GROTE KERK

Kerkdienst 10.00 uur   Grote Kerk

Kerkdienst 10.00 uur Grote Kerk

  • Live op Youtube te volgen
  •  
  • Kijk een dienst terug

Kijk hier

Kunst onder de Toren

Kunst onder de Toren

 
  • In de Grote Kerk: Ardie den Boer
  • In gebouw Irene: Theo van Dulmen
  •  

Kijk hier

Logo GK kleinDe medewerker PR en communicatie zorgt voor de communicatie van en voor de gemeente. Hij/zij is verantwoordelijk voor het plaatsen van informatie op de website, vormgeven, plaatsen van informatie op en verzenden van de digitale nieuwsbrief, het samenstellen en verzenden van persberichten, laten vervaardigen van folders en posters.

Contactpersoon:
Henk Schutte

Webredacteur:
Ellis Luijt 055-5226560

Digitale Nieuwsbrief
De nieuwsbrief van de Grote Kerk wordt een aantal keren per jaar via e-mail verzonden aan alle gemeenteleden die kenbaar hebben gemaakt deze nieuwsbrief te willen ontvangen.
De intentie is om de gemeente op de hoogte te houden van bijzondere zaken en speciale vieringen, optredens of activiteiten etc. die op het programma staan in onze wijkgemeente.
Als u de nieuwsbrief wenst te ontvangen dient u uw e-mail adres door te geven aan onze PR afdeling:   

 

BEKIJK ONZE VERHUURMOGELIJKHEDEN

Concerten

Concerten

Met 1200 plaatsen is de Grote Kerk in Apeldoorn één van de ruimste accommodaties in haar soort.

Lees verder

Verhuur zalen

Verhuur zalen

Een samenkomst in de Grote Kerk wordt door de allure van het gebouw meegenomen en gaat het alledaagse als vanzelf overstijgen

Lees verder

Trouwen

Trouwen

Denk het u eens in…..langs de majestueuze Loolaan hoort u de kerkklokken van de Grote kerk luiden: er wordt getrouwd!

Lees verder